Φρίκη: Οι 7 πιο επώδυνοι και βάρβαροι θάνατοι στην ιστορία της ανθρωπότητας... (photos)

Η ανθρώπινη ιστορία πάντα ήταν αιματοβαμμένη από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα...

Η ανθρώπινη ιστορία πάντα ήταν αιματοβαμμένη από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα...

Οι βασικοί λόγοι για βασανιστήρια και εκτελέσεις ήταν εγκλήματα, θρησκευτικά πιστεύω και καταστολή της εξέγερσης εναντίον του κατεστημένου.

Σας παρουσιάζουμε τους 7 πιο επώδυνους και βάρβαρους θανάτους της ανθρώπινης ιστορίας, που θα σας ανατριχιάσουν.

1. Bhai Mati Das Ji
Ο Bhai Mati Das εξακολουθεί να παραμένει στην ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους μάρτυρες στην ιστορία των Σιχ. Εκτελέστηκε από τον Καζί (δικαστής του δικαστηρίου της Σαρίας), επειδή ύψωσε τη φωνή του ενάντια στις αγριότητες που έγιναν από τον αυτοκράτορα Αουρανγκζέμπ ενάντια στους Ινδουιστές του Κασμίρ.

Ο Mati Das βασανίστηκε δένοντάς τον ανάμεσα σε δύο στύλους. Τον ρώτησαν αν είχε κάποια τελευταία λόγια, στα οποία ο Mati Das απάντησε, «ζητώ μόνο να μου επιτρέψετε μου να γυρίσετε το κεφάλι μου προς την κατεύθυνση του γκουρού μου, καθώς με εκτελείτε.» Δύο εκτελεστές τοποθέτησαν ένα διττό πριόνι στο κεφάλι του. Ο Mati Das άρχισε να απαγγέλλει το Japji Sahib, μια μεγάλη πρωινή προσευχή των Σιχ.

2. Francois Ravaillac
Ο Francois Ravaillac δολοφόνησε τον Henri IV της Γαλλίας. Φυσικά, έπρεπε να τιμωρηθεί με τον χειρότερο τρόπο για τις πράξεις του. Βασανίστηκε επί μέρες για να του αποσπάσουν τα ονόματα των συνεργών του, αλλά αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε βοήθεια και επέμεινε ότι ενήργησε μόνος του.

Στις 27 Μαΐου, τέλος, βασανίστηκε για μια τελευταία φορά στο Place de Greve στο Παρίσι πριν τον τραβήξουν και τον διαμελίσουν τέσσερα άλογα. Πριν από την εκτέλεσή του, βούτηξαν το δεξί χέρι του Ravaillac σε καυτό θείο και με πένσες τράβηξαν δυνατά το δέρμα από το στήθος, τους μηρούς και τα χέρια του. Έριξαν υγρά μέταλλα και καυτό λάδι σε αυτά τα σημεία και σε όλο του το σώμα. Εντέλει, τον έδεσαν σε τέσσερα άλογα και διαμέλισαν το σώμα του

Ένας οργισμένος όχλος συγκεντρώθηκε γύρω από τα διαλυμμένα λείψανά του και τα έσκισαν σε ακόμα μικρότερα κομμάτια.

3. Balthasar Gerard
Ο Balthasar Gerard δολοφόνησε τον βασιλιά Γουλιέλμο Γ “της Αγγλίας για να λάβει αμοιβή για 25.000 κορώνες από τον Ισπανό βασιλιά Φίλιππο ΙΙΙ.

Ο Gérard μαστιγώθηκε επανειλημμένα, του έδεσαν βάρη στα δάχτυλα των ποδιών του, και του φόρεσαν ειδικές μπότες με τις οποίες του έσπασαν τα πόδια του. Του έκαναν χαρακιές στις μασχάλες, και έριξαν καυτό λίπος από χοιρινό σε όλο του το σώμα. Η εκτέλεσή του ήταν επίσης βασανιστική. Το δεξί του χέρι, με το οποίο πυροβόλησε τον William, το ζεμάτισαν με ένα καυτό σίδερο και με πένσες απέσπασαν το δέρμα από το σώμα του. Στη συνέχεια του έκοψαν τα άκρα και τον ξεκοίλιασαν – έβγαλαν τη καρδιά του ενώ ήταν ακόμα ζωντανός. Θεωρείται ως ένας από τα πιο επώδυνους και βάρβαρους θανάτους στην ιστορία.

4. Edward II
Ο Edward ήταν ο βασιλιάς της Αγγλίας. Η θητεία του αποδοκιμάστηκε για μια εκστρατεία εναντίον Robert the Bruce της Σκωτίας. Το 1327, ο Edward άφησε το θρόνο και τέθηκε υπό κράτηση στο Κάστρο Μπέρκλεϊ, αφήνοντας τη διαδοχή στο γιο του, τον Edward ΙΙΙ.

Όμως, το Σεπτέμβριο του 1327, υπήρχαν φήμες ότι ο Edward II βασανίστηκε και κρυφά εκτελέστηκε υπό τις διαταγές του νέου θρόνου.
Λέγεται ότι τον έδεσαν μπρούμυτα και του έχωσαν από πίσω ένα κέρατο. Στη συνέχεια, του έριξαν καυτό υγρό μέσα από το κέρατο, καίγοντας τα σωθικά του.

5. Ο Άγιος Λαυρέντιος
Πολλοί άγιοι αντιμετώπισαν πολύ βiαιους θανάτους και μαρτύρησαν για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Το 257 μ.Χ., ο Ρωμαίος κυβερνήτης Valerian θεσμοθέτησε ένα νέο νόμο που ζητούσε από τους Χριστιανούς να λατρέψουν τους ρωμαϊκούς θεούς, αλλιώς θα έχαναν τους τίτλους και τις περιουσίες τους. Περαιτέρω άρνηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε απέλαση και σε εκτέλεση, και ως εκ τούτου πολλοί Χριστιανοί – συμπεριλαμβανομένων του Πάπα Σίξτου Β – εκτελέστηκαν για την εξέγερση τους. Ο Άγιος Λαυρέντιος ήταν ένας από τους επτά αγίους που σκοτώθηκε μέσα σε αυτό το διάστημα.

Τον έδεσαν σε ένα σίδερο που θερμαινόταν με κάρβουνα ώστε να σιγοβράσει μέχρι θανάτου. Λέγεται πως ο Άγιος Λαυρέντιος είπε την ώρα που ήταν δεμένος, «Γυρίστε με, έχω γίνει σε αυτή την πλευρά!»

6. Κατων ο νεώτερος
Ο Κάτων ήταν ένας Ρωμαίος πολιτικός, που πάντα ερχόταν σε αντιπαράθεση με τον Ιούλιο Καίσαρα. Είχε κάνει ακόμη και μια δήλωση ότι θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει παρά να ζήσει στη Ρώμη που θα την κυβερνούσε ο Ιούλιος Καίσαρας.

Τελικά ο Καίσαρας ανήλθε στην εξουσία και όντας σταθερός στο λόγο του, το 46 π.Χ. ο Κάτων προσπάθησε να αυτοκτονήσει μπήγοντας το σπαθί του στο στομάχι του.

Οι υπηρέτες του τον βρήκαν στο πάτωμα καλυμμένο με αίμα και έχοντας τα έντερα του να κρέμονται έξω, γρήγορα έψαξαν για ένα γιατρό. Ο γιατρός έραψε το σώμα του Κάτωνα και όταν ο Κάτων ανέκτησε τις αισθήσεις του και είδε ότι τον έραψαν, με τα χέρια του έσκισε τα ράμματα και τράβηξε τα όργανά του έξω. Πέθανε αμέσως μετά από αυτό.

7. Guru Teg Bahadur
Ο Γκουρού Teg Bahadur ήταν ο ένατος Σιχ γκουρού, ο οποίος θυσιάστηκε για να προστατέψει τα πιο θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Ύψωσε τη φωνή του εναντίον του αυτοκράτορα Aurangzeb. Υπό τη βασιλεία του Aurangzeb, οι Ινδουιστές του Κασμίρ παρενοχλούνταν και απειλούνταν να αλλαξοπιστήσουν στο Ισλάμ. Ο Γκουρού υπερασπίστηκε τα δικαιώματά τους, και γι” αυτό φυλακίστηκε από τον αυτοκράτορα.

Το 1675, ο Γκουρού, μαζί με κάποιους από τους συντρόφους του, ήρθαν στο Δελχί και τους ζητήθηκε να ασπαστούν το Ισλάμ, αλλιώς θα τους εκτελούσαν. Οι άντρες αρνήθηκαν, αλυσοδέθηκαν και βασανίστηκαν δημόσια για πέντε ολόκληρες ημέρες με τον πιο απάνθρωπο τρόπο. Ακόμα και μετά από αυτό ο Γκουρού αρνήθηκε να αλλαξοπιστήσει και τελικά αποκεφαλίστηκε.

COMMENTS

Όνομα

Αθλητικά Ανέκδοτα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Άποψη Αστεία ΓΕΓΟΝΟΤΑ Διάφορα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ελλάδα ΕΠΙΣΤΉΜΗ εφημερίδες ΖΩΔΙΑ ΗΟΤ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣ μαγειρική Μουσική Οικονομία Παράξενα Περιβάλλον ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ Συνταγές Σχέσεις Τεχνολογία ΥΓΕΙΑ Auto-Moto LIFESTYLE MEDIA TV
false
ltr
item
Gegonota.eu: Φρίκη: Οι 7 πιο επώδυνοι και βάρβαροι θάνατοι στην ιστορία της ανθρωπότητας... (photos)
Φρίκη: Οι 7 πιο επώδυνοι και βάρβαροι θάνατοι στην ιστορία της ανθρωπότητας... (photos)
https://1.bp.blogspot.com/--iX6MQRK-7o/V8d-A-3o30I/AAAAAAACtLQ/kzBOWY9m4EYIFPp-nHJNKftlnt7Ty7rkACLcB/s640/d8b755ca271c59b0560cbccf1803ae6d.jpg
https://1.bp.blogspot.com/--iX6MQRK-7o/V8d-A-3o30I/AAAAAAACtLQ/kzBOWY9m4EYIFPp-nHJNKftlnt7Ty7rkACLcB/s72-c/d8b755ca271c59b0560cbccf1803ae6d.jpg
Gegonota.eu
http://www.gegonota.eu/2016/09/7-photos.html
http://www.gegonota.eu/
http://www.gegonota.eu/
http://www.gegonota.eu/2016/09/7-photos.html
true
7832213978187005671
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy