Βόμβα από τον πατέρα - δολοφόνο της μικρής Άννυ: "Δεν σκότωσα εγώ την μικρή, αλλά εγώ την..."

Με ομολογίες και αναφορές που ξεπερνούν τα όρια του ανθρώπινου ψυχισμού, συνεχίζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτου Δικαστηρίου της Αθήνας, η...

Με ομολογίες και αναφορές που ξεπερνούν τα όρια του ανθρώπινου ψυχισμού, συνεχίζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτου Δικαστηρίου της Αθήνας, η δίκη για την φρικτή δολοφονία της 4χρονης Άννυ, τον Απρίλιο του 2015 με κατηγορούμενο, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, τον πατερα της και έναν ακόμη φίλο του.

Τα όσα ειπώνονται μέσα στη δικστική αίθουσα σοκάρουν: Ο πατέρας της 4χρονης Άννυ, κληθείς από τον πρόεδρο του δικαστηρίου να πάρει θέση επί των κατηγοριών, ομολόγησε ότι τεμάχισε την ανήλικη κόρη του, δεν αποδέχθηκε όμως τις άλλες κατηγορίες που αφορούν στη δολοφονία της. «Αρνούμαι τις άλλες πράξεις αποδέχομαι τον τεμαχισμό» ανέφερε ο πατέρας της μικρής, Στανισλάβ Μπακαρτίεβ (γνωστος ως Σάββας), με χαρακτηριστική ψυχραιμία απαντώντας στον πρόεδρο της έδρας. 

Στη συνέχεια, από τον πρόεδρο κλήθηκε να τοποθετηθεί επί των κατηγοριών η μητέρα της 4χρονης, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία αρνήθηκε την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου και αποδέθηκε μόνο το πλημμέλημα της ψευδορκίας, το οποίο επίσης αντιμετωπίζει. Στη γραμμή της πλήρους άρνησης των κατηγοριών κινήθηκε και ο 30χρονος Νασίφ Αχμεντόφ (Νικι), όπως επίσης και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος επί της Μιχαήλ Βόδα, ο οποιος κατηγορείται για ψευδορκία. 

Λαμβάνοντας το λόγο ο δικηγόρος της Δ. Μπορίσοβα, Σταύρος Γεωργίου, ανέφερε ότι επιφυλασσεται να καταθέσει αίτημα εξαίρεσηςτης εισαγγελέως της έδρας, λόγω «προηγούμενης εμπειρίας» που όπως είπε, είχε από άλλη δίκη στην οποία συμμετείχε. 

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας λαμβάνοντας το λόγο ζήτησε να απορριφθεί η ένσταση του 30χρόνου κατηγορουμένου περί μη μετάφρασης του βουλεύματος. Η εισαγγελέας ανέφερε ότι το βούλευμα έχει μεταφραστεί και ότι δεν παραβιάζεται κανένα δικόνομικο δικαίωμα του κατηγορουμένου. Τελικά το δικαστήριο απέρριψε με ομόφωνη απόφασή του την ένσταση και η διαδικασία προχώρησε με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου, που προκάλεσε σοκ σε όσους παραβρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα. 

Στο κατηγορητήριο περιγράφεται αναλυτικά πώς ο πατέρας της 4χρόνης μαζί με τον 30χρονο συγκατηγορουμενό του, δολοφόνησαν την μικρή, την τεμάχισαν και στη συνέχεια, αφού μαγείρεψαν μέλη της τα πέταξαν σε κάδους απορριμμάτων. 

Μετά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου ανέβηκε στο βήμα, η πρώτη μάρτυρας που ήταν η γιαγιά της Άννυ και μητέρα της Δ. Μπορίσοβα. Η μάρτυρας απαντώντας σε ερώτηση της εισαγγελέως ανέφερε πως την Αννυ, δολοφόνησε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τα μαγειρεμένα μέλη της, ο πατέρας της. 

«Η κόρη μου, δεν είναι ενοχή, ευθύνονται μόνο ο Σάββα και Νικολάι. Πονάω πάρα πολύ για το έγγονι μου, δεν μου αρέσει που η κόρη μου είναι έγκλειστη και υποφέρει για το παιδί της», είπε στο δικαστήριο η γιαγιά της Αννυ με τη βοήθεια μεταφράστριας. 

Πρόεδρος: Πως γνωρίστηκε η κόρη σας με τον κατηγορούμενο; 
Μάρτυρας: Ηταν 18 ετών όταν ήρθε στην Ελλάδα η κόρη μου. Εμεινε έγκυος και γέννησε στη Βουλγαρία. Όταν η Άννυ έγινε έξι με εφτά μηνών η κορη μου ήρθε στην Ελλάδα. 
Πρόεδρος: Η Άννυ που έμεινε; 
Μάρτυρας: Έμενε μαζί μου στη Βουλγαρία 
Πρόεδρος: Πότε μιλήσατε τελευταία φορά με την Άννυ; 
Μάρτυρας: Τον Απριλίο του 2015 και όπως την άκουσα κάτι δεν μου άρεσε. Σκέφτηκα μήπως ήταν άρρωστη αλλά δεν πρόλαβα να ρωτήσω κάτι γιατί η συνομιλία ήταν σύτομη. 
Πρόεδρος: Είχατε καταλάβει πως συμπεριφέρονταν στην Άννυ οι γονείς της; 
Μάρτυρας: Όχι, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει κάτι, γιατί στην Βουλγαρία έδειχναν να αγαπούν το παιδί τους. 
Πρόεδρος: Όσο η κόρη σας και ο σύντροφός της ζούσαν στην Ελλάδα με τι χρήματα επιβίωναν; 
Μάρτυρας: Από το Γερμανό φίλο της κόρης μου, μέχρι σήμερα της στέλνει λεφτά και συντηρείται στη φυλακή. 
Πρόεδρος: Γνωρίζετε αν ο πατερας της Άννυ είναι χρήστης νακρωτικών; 
Μάρτυρας: Πολύ πρόσφατα καταλάβαμε ότι παίρνει ναρκωτικά. Δεν είχε συμπεριφορά που να δείχνει κάτι τέτοιο, το μάθαμε από την τηλεόραση τον Απρίλιο. 
Πρόεδρος: Είχατε καταλάβει εάν είχε βίαιο χαρακτήρα απέναντι στην κόρη σας; 
Μάρτυρας: Όχι 
Πρόεδρος: Ποια ήταν συμπεριφορά της κόρης σας απέναντι στην Άννυ; 
Μάρτυρας: Ήταν καλές οι σχέσεις τους. Έβγαιναν έξω, της έπαιρνε ρούχα. Ο φίλος της κόρης μου στη Γερμανία ήθελε την Άννυ και τη μητέρα της να πάνει μόνιμα στη Γερμανία. 
Πρόεδρος: Δηλαδή, θα παρατούσε τον σύντροφό της; 
Μάρτυρας: Μάλιστα, έτσι μου είχε πει. 
Πρόεδρος: Είχατε ακούσει ποτέ την κόρη σας να λέει ότι ο σύντρφός της της φέρεται βίαια; 
Μάρτυρας: Όχι... 
Πρόεδρος: Θα ανησυχούσατε αν μαθαίνατε ότι η κόρη σας άφησε το παιδί με το σύντροφό της; 
Μάρτυρας: Θα έπαιρνα αμέσως το λεωφορείο να έρθω στην Ελλάδα. 
Πρόεδρος: Γιατί αφου δεν ανησυχούσατε; 
Μάρτυρας: Για να την φροντίζω. Όταν ο Σάββας ήρθε με το φίλο του στη Βουλγρία πριν εγώ τον ρωτήσω πως είναι η Άννυ εκείνος μου είπε ότι είναι πολύ καλά. 
Πρόεδρος: Πότε μάθατε για πρώτη φορά για την εξαφάνιση της εγγονής σας; 
Μάρτυρας: Είδα την κόρη μου στην τηλεόραση να αναζητά το παιδί της και μετά με πήραν από την Ελλάδα και μου είπαν όλη την αλήθεια. 
Εισαγγελέας: Τι συνέβη με την Άννυ; 
Μάρτυρας: Αυτό που μάθαμε στην Ελλάδα, ότι την σκοτωσε ο πατέρας της, ότι την τεμάχισε και ότι την μαγείρεψε... 
Στ. Γεωργίου: Τι ξέρατε για την εργασία της κόρη σας; Γιατί σας είπε ότι έρχονταν στην Ελλάδα; 
Μάρτυρας: Ότι θα δουλευε σερβιτόρα σε ένα μαγαζί 
Πρόεδρος; Μα προηγουμένως μας είπε ότι η κόρη της δεν δουλεύε θα πρέπει να καταλάβει ότι στο δικαστήριο χρειάζεται να είναι πολύ προσεκτιή, διότι αυτό συνιστά ψευδορκία.

COMMENTS

Όνομα

Αθλητικά Ανέκδοτα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Άποψη Αστεία ΓΕΓΟΝΟΤΑ Διάφορα ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ελλάδα ΕΠΙΣΤΉΜΗ εφημερίδες ΖΩΔΙΑ ΗΟΤ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣ μαγειρική Μουσική Οικονομία Παράξενα Περιβάλλον ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΟΚ Συνταγές Σχέσεις Τεχνολογία ΥΓΕΙΑ Auto-Moto LIFESTYLE MEDIA TV
false
ltr
item
Gegonota.eu: Βόμβα από τον πατέρα - δολοφόνο της μικρής Άννυ: "Δεν σκότωσα εγώ την μικρή, αλλά εγώ την..."
Βόμβα από τον πατέρα - δολοφόνο της μικρής Άννυ: "Δεν σκότωσα εγώ την μικρή, αλλά εγώ την..."
https://2.bp.blogspot.com/-cotmskCMhiw/V81WdXrZ6rI/AAAAAAACts0/RoyfmpIa5SEx04fKXoOjt8-Qg6-Y0oAoACLcB/s640/244dd62b0fbc3e0db5207699d1f1bf30.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-cotmskCMhiw/V81WdXrZ6rI/AAAAAAACts0/RoyfmpIa5SEx04fKXoOjt8-Qg6-Y0oAoACLcB/s72-c/244dd62b0fbc3e0db5207699d1f1bf30.jpg
Gegonota.eu
http://www.gegonota.eu/2016/09/blog-post_49.html
http://www.gegonota.eu/
http://www.gegonota.eu/
http://www.gegonota.eu/2016/09/blog-post_49.html
true
7832213978187005671
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy